Već neko vreme imam problema sa određenim pojačalom. To nije tema ovog post-a pa ćemo to zanemariti. Bitno je samo kao deo celine. U pokušajima da se to pojačalo privede nameni, došlo je do n-tog nemilog događaja i, nakon merenja svih parametara u system-u, pojačalo je otišlo na oporavak a vlasnik je ostao sa TVC1 koje je okrivljeno za određene mane. Tada je 21:30, okvirno, subota (juče). Šaljem e-mail na adresu Gospodina Dragana Šolaje. U 21:45 razgovaram sa popravljačem pojačala i prenosim mu kako sam formulisao e-mail Šolaji. U tom trenutku zvoni telefon. Dakle, ne više od desetak minuta nakon što je e-mail poslat. Gospodin Šolaja se javlja i kaže da, bez problema, TVC1 (ja sam, drugi vlasnik, dakle, garancija je davno istekla), treba doneti na pregled. Pitam kada, Dragan kaže: kad hoćeš. Ja, u šali kažem: da dođem odmah? Umoran, nisam ni pomišljao da ću dobiti potvrdan odgovor. Dragan, bez milisekunde zadrške, kaže: naravno, to je najbolje. Dakle, da skratim priču, u ponoć je sve već bilo na svom mestu. Pojačalo će stići danas, to je drugi kolosek priče. TVC1 nije imao kvar, urađen je, samo, upgrade, zarad veće bezbednosti.
Ako ovo nije SVETAO primer kako posluju (neki) od naših prozvođača, ja ne znam šta jeste...
Gospodine Šolaja, svaka čast i veliko HVALA!