vec ste mi pomagali u slicnom problemu i hvala na tome jos jednom..imao sam drugi acc koji je sad otisao u vetar
Sorry ako postavljam neku slicnu temu ali nista slicno nisam uspeo da nadjem sa konkretnim resenjem...pola interneta sam pretrazio i ne mogu da nadjem sta mi odgovara ...siguran sam da ce te mi vi pomoci.
Elem..zelim da povezem pc sa samsungom LE46a656 , veza ide preko hdmi kabla od graficke do tv-a
(da li je ovo dovoljno kvalitetan hdmi kabl..ili mi preporucite sto bolji jer mi treba 10m ..ne zelim da mi opadne kvalitet Intex HDMI cable IT-HDMI-MM100, HDMI/HDMI M/M, 10m, dva feritna jezgra 2000 din?)
a ovo je bitnije...zelim da uposlim svoje 5.1 DTS zvucnike..da povezem od pc-a preko zvucne do zvucnika...
imam vise dilema koje niko nije uspeo da mi otkloni... imam Creative Xi-fi audio zvucnu karticu
http://www.itsvet.com/proizvod/creative-x-fi-xtreme-audio/comp_comp_soundcard/39/40
ona ima flexijack...da li on moze da se koristi bas na ovoj kartici kao digital out da bi povezao preko optickog ili koaxijalnog do 5.1 sistema ?
Onda..da li je bolje da povezem preko optickog ili preko coaxijalnog (sa adapterom koji imam )....pitam zbog toga sto negde citam da sa optickim necu imati 5.1 i dts zvuk a negde da hocu....isto mi treba 10m zato please preporuka.
Ako ne mogu nista sa ovom zvucnom..da li mi mozete preporuciti neku do 50-60e.....razmisljao sam o Asus Xonar DX , pozlaceni konektori, hardwerski encoding DTS signala itd..hvale je u odnosu na creative u toj grupi ?
Prvo sam mislio da uzmem WD HD TV ..on je oko 100e + mi treba bar 70-80e na ok externi HDD...tako da, nadam se da cu uspeti sve da povezem i da mi pomognete...nije mala razlika
hvala unapred i nadam se da cu napokon namestiti sebi HT da uzivam